مراسم آشنایی نودانشجویان دانشکده شیمی در دانشگاه تهران برگزار شد

24 آبان ماه تالار دهشور پردیس علوم دانشگاه تهران، شاهد حضور گرم و پرشور نودانشجویان عزیز و اعضای محترم هیات علمی دانشکده شیمی بود.

در اولین جلسه آشنایی نودانشجویان مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترای دانشکده شیمی که برای سومین سال متوالی، در تالار شهید دهشور برگزار شد، نودانشجویان عزیز با هیات رئیسه دانشکده شیمی و نیز یکایک اعضای محترم هیات علمی بخش های تخصصی شیمی آشنا شدند. هر یک از استادان محترم توضیح کوتاهی در خصوص زمینه تحقیقاتی و پژوهشی خود ارائه کردند. در معرفی کلی دانشکده شیمی، علاوه بر گزارشات آماری به آزمایشگاه­های آموزشی و پژوهشی و آزمایشگاه مرکزی دستگاهی نیز اشاره شد.

در ادامه، فیلم کوتاهی از تاریخچه دانشکده شیمی پخش شد، رتبه های برتر تمامی رشته ها، با اهدای هدیه ای از طرف دانشکده شیمی، مورد تقدیر و تشویق قرار گرفتند.

در انتهای برنامه با اهدای یادبودی منقش به آرم دانشگاه تهران به تمام نودانشجویان عزیز، مقدمشان به دانشگاه تهران گرامی داشته شد.