فراخوان دومین کنفرانس علمی دانشجویی شیمی دانشگاه تهران

انجمن علمی دانشجویی دانشکده شیمی دانشگاه تهران در نظر دارد با همکاری دانشکده شیمی دانشگاه تهران، دومین کنفرانس علمی دانشجویی شیمی را در بهمن ماه سال جاری در دانشگاه تهران برگزار کند.

لذا از کلیه اساتید، دانشجویان (تنها اشخاص مشغول به تحصیل) دعوت می­شود تا با ارائه نتایج دست آوردهای پژوهش ­های خود بر غنای علمی این کنفرانس بیافزایند. با توجه به ماهیت بین رشته ای و چند رشته ­ای شیمی، از دانشجویان گرایش­های مختلف رشته­های شیمی، فیزیک، بیوشیمی، بیوفیزیک، بیوانفورماتیک، مهندسی شیمی، بیوتکنولوژی و سایر رشته­های مرتبط دعوت می­شود که در این کنفرانس علمی شرکت نمایند. بدون شک این کنفرانس می­تواند محلی برای ارتباط و تبادل نظر محققان جوان رشته­های مختلف باشد. کمیته برگزارکننده تلاش خواهد کرد که شرایط لازم را فراهم کند تا محققان بتوانند در محیطی علمی به تبادل نظر بپردازند.

لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت این کنفرانس به آدرس scichc.ut.ac.ir مراجعه بفرمائید.

تاریخ های مهم:

تاریخ ثبت نام ویژه: 1/8/1395